Parkoló és motorparkoló

Debrecen, Dóczy Lakópark

Parkoló és motorparkoló

A Dóczy Park Debrecen kedvelt lakóövezetében, a Békessy Béla – Dóczy József – Komlóssy utcák által határolt területen, a Nagyerdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A lakópark az Egyetemi Sportcentrummal szemben található, pár perces sétára a Debreceni Egyetem főépületétől, a Nagyerdei Parktól, a Stadiontól és a Mediterrán élményfürdőtől. Ideális otthont biztosít mind a családok, mind pedig a városban tanuló diákok számára. Tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető.

A 237 lakásos társasház különleges, homlokzatával kiemelkedik a korábban épült lakóházak közül, mindemellett a lépcsőzetesen emelkedő épületszárnyak egy járműforgalomtól elzárt, tágas, zöld belső parkot, és játszóteret is közrefognak. Az A-B-C tömbbe szervezett, középfolyosós épületet egységenként elkülönült lépcsőház, és 2-2 db személyfelvonó szolgálja ki. A lakásokkal megegyező számú gépkocsi parkolók, tárolók, ezen kívül a gépészeti és egyéb helyiségek a pince-, illetve a földszinten kaptak helyet. A cégünk tulajdonában áll 20 db 1,5 illetve 2 szobás lakás, a hozzájuk tartozó parkolók, tárolók, továbbá motorparkolók.

A bérbeadható parkolók és motorparkolók a társasház földszintjén és pinceszintjén helyezkednek el.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Balla Szilvia: +36 30 274 56 65


Iroda

Budapest V., Vörösmarty tér

Iroda

Budapest belvárosában, az V. kerület Vörösmarty terén kiadó 202 m2 alapterületű irodánk hosszútávú lekötésre. Az iroda a második emeleten helyezkedik el, 6 db iroda helyiség, mosdók, raktár és konyha található az ingatlanban. Az iroda bútorozatlanul kiadó.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Balla Szilvia: +36 30 274 56 65


Iroda

Debrecen, Simonffy u. 17-19.

Iroda

Debrecen belvárosában kiadó egy 200 m2 alapterületű, földszinti irodahelyiség, hosszútávú lekötésre. Az iroda frekventált üzleti övezetben helyezkedik el, parkolási lehetőség az utcában, a HALKÖZ Parkolóházban, illetve korlátozott számban közvetlenül a társasház belső udvarában található. A bútorozatlan iroda 5 db zárt irodahelyiségből, valamint egy ügyféltérből áll, ahol több munkaállomás is elhelyezhető. Igény szerint, megegyezés alapján a kisebb átalakítási munkálatokat a bérbeadó elvégzi.  Az összes irodahelyiség klimatizált, illetve riasztó berendezéssel ellátott.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Balla Szilvia: +36 30 274 56 65


Iroda

Debrecen, Sesztina udvar, Halköz 3.

Iroda

A debreceni belváros szívében kiadó egy 115 m2 alapterületű, három különálló irodát, egy recepciót, teakonyhát, irattárat és mosdókat magában foglaló, földszinti elhelyezkedésű irodahelyiség, hosszútávú lekötésre. Az iroda a város egyik közkedvelt környezetében fekszik, gyalogosan és személyautóval is könnyen megközelíthető. Parkolás a közeli HALKÖZ Parkolóházban lehetséges. Az iroda bútorozottan kiadó, de a bérlő igényeihez igazodva bérbeadó megegyezés alapján kisebb átalakítási munkákat elvégez. Az iroda klimatizált, két külön bejárattal rendelkezik.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Balla Szilvia: +36 30 274 56 65