Uni House Hatvani

Debrecen - Sestakert

Uni House Hatvani

Debrecen – Sestakertben, az Egyetemekhez és a Nagyerdőhöz közel, 2023-ban átadott liftes társasházban teljesen felszerelt, gépesített lakások, apartmanok kiadók.

A csendes utcában lévő háztól a Nagyerdő, az Egyetem főépülete, a termálfürdő és a strand gyorsan, akár gyalog is elérhető. Az épület 200 méteres körzetében étterem, élelmiszerbolt, 500 méteres körzetében pedig az 1-es és a 2-es villamos megállója is megtalálható.

A társasházban összesen 7 darab, két apartmanra bontható lakás van, melyek mindegyikéhez nagy, fedett terasz tartozik. Minden lakásban azonos elrendezésben található előszoba, hálószoba, fürdőszoba, és konyha-étkező-nappali helyiségek.

A multifunkciós térben megfelelően szeparáltan van hely a pihenésre és a napközbeni tevékenységekre is.

A modern nyílászárók megfelelően szigetelik a zajt és a hangot. A lakások újonnan vásárolt korszerű bútorokkal felszereltek, gépesítettek, használati eszközökkel (TV, mosógép, mosogatógép, elektromos főzőlap és sütő, mikrohullámú sütő, hűtő, páraelszívó, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, hajszárító, vasaló, étkészlet, edények, ágynemű, takarítóeszközök) ellátottak. Az épület fűtését és hűtését hőszivattyúk biztosítják fan-coil hőleadókkal, a fürdőszobákban pedig padlófűtéssel és törölközőszárítóval.

A földszinten található egy 45 m2 alapterületű közösségi terem, amely a lakók kisebb rendezvényeinek megtartására alkalmas. A ház körül kényelmes pihenőkert szolgálja a kikapcsolódást.

Parkolás, garázs: Mélygarázsban 7 db parkolóhely és zárható tárolóhelyiségek (2-5 m2) találhatóak, ahonnan lifttel is feljuthatunk a lakásba.
Lakások mérete: 35-40 m2
Teraszok: 15-17 m2

Link: Kérjen ajánlatot!


Iroda

Debrecen, Sesztina udvar, Halköz 3.

Iroda

A debreceni belváros szívében kiadó egy 65,8 m2 alapterületű, külön bejáratú, földszinti elhelyezkedésű klimatizált iroda szociális helyiségekkel és irattárral hosszú távú lekötésre. Az iroda a város egyik közkedvelt környezetében fekszik, gyalogosan és személyautóval is könnyen megközelíthető. Parkolás a közeli HALKÖZ Parkolóházban lehetséges. Az iroda bútorozottan kiadó, de a bérlő igényeihez igazodva bérbeadó megegyezés alapján kisebb átalakítási munkákat elvégez.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Balla Szilvia: [encode]+36 30 274 56 65[/encode]