A cégcsoport vállalatainak összetétele folyamatosan változik, mivel az új feladatok elvárásaihoz a területre specializálódott vállalkozásokat hoz létre a vagyonkezelő.

Az egyes vállalkozásokat önálló menedzsment irányítja teljes jogkörrel, működésüknek és eredményességüknek viszont meg kell felelni a vagyonkezelő által felállított stratégiának és elvárásnak.

A cégek működését a kontrolling terület folyamatosan átvilágítja, melynek eredménye havi rendszerességgel elemzésre kerül.


A cégcsoport tagjai

A Bajcsy Invest Kft. által üzemeltetett Mercure Debrecen **** Superior szálloda Általános Szerződési Feltételeit elolvastam, megismertem és a benne foglaltakat magamra vonatkozóan elfogadom. A Bajcsy Invest Kft. az Európai Únió által megfogalmazott GDPR szabályokat magára vonatkoztatja és betartását kötelezőnek tekinti.

I have read and familiarized myself with the General Terms and Conditions of the Mercure Debrecen **** Superior hotel operated by Bajcsy Invest Kft., and I accept its contents for me. Bajcsy Invest Kft. applies the GDPR rules formulated by the European Union and considers its compliance mandatory.
HUNÉP Zrt.

HUNÉP Zrt.

A HUNÉP Zrt. a kelet-magyarországi régió meghatározó magasépítőipari vállalata. Tevékenysége több évtizedes múltra tekint vissza, 1991 óta gazdasági társasági formában működik és 1992 óta magántulajdonban van. Gazdálkodása stabil, eredményessége, referenciái országos viszonylatban is tiszteletet parancsolóak. Az elmúlt évtizedekben a cég munkavégzésének minőségét több mesterdíjjal, ill. nívódíjjal ismerte el a szakma.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: titkarsag@hunep.hu
Web: www.hunep.hu
HAJDU-ALU Zrt.

HAJDU-ALU Zrt.

A részvénytársaság 2008-as alapítása óta eredményesen gazdálkodik és folyamatosan növeli árbevételét. Referenciáik egyre szélesebb területet fednek le.

Fő tevékenységek:

  • Alumínium nyílászárók, függönyfalak gyártása, szerelése
  • Műanyag nyílászárók gyártása, szerelése
  • Generál magasépítőipari vállalkozás

A folyamatos technológiai fejlesztésekkel egyre nagyobb volumenű és egyre bonyolultabb műszaki tartalmú feladatok megoldására is alkalmas a vállalkozás. Munkájuk minőségének színvonalát több mesterdíjjal és nívódíjjal ismerte el a szakma az elmúlt években.

Székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 14.
Telefon: +36 52 501 866
E-mail: hajdualu@hajdualu.hu
Web: www.hajdualu.hu
Bajcsy Invest Kft.

Bajcsy Invest Kft.

A társaságot Debrecen belvárosában történő hotelfejlesztés megvalósítására hozta létre a tulajdonos. A vállalkozás ezen célból megvásárolta a Bajcsy Zsilinszky u. 7-13. szám alatt található ingatlanokat, ahol 2020 novemberében indult el a kivitelezés. A 8,4 milliárd Ft-os fejlesztés keretén belül 2022 augusztusára elkészült a 4* superior minősítésű Mercure Debrecen szálloda, ami 135 szobával, 20 apartmannal, valamint konferenciatermekkel, étteremmel, kávézóval és fitnesz szolgáltatással várja üzleti céllal érkező vendégeit. A beruházás összegéből 3,5 milliárd Ft a Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-programjának keretén belül kapott támogatás. Az ünnepélyes átadóra és szalagvágásra 2022. augusztus 21-én került sor, azóta várja a szálloda vendégeit.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 17-19.
E-mail: info@bajcsyinvest.hu
Web: www.bajcsyinvest.hu, www.mercuredebrecen.hu

Invest Universal Zrt.

A 2001-ben alapított cég fejlesztéseinek következtében több belvárosi beruházás valósult meg elsősorban lakás funkcióval. Az ingatlanok elkészülésük után értékesítésre kerültek. 2022. szeptember 30-ával a társaságba beolvadt az Auguszta Hotel Zrt., így ettől az időponttól kezdődően az Invest Universal Zrt. végzi saját kockázatára az 5 épületből álló, 305 férőhelyes Auguszta Hotel üzemeltetését. A Debreceni Egyetem területén 2000 és 2001 között 1,5 milliárd Ft értékben megvalósult beruházás célja, hogy hosszú távon biztosítson szállást a városban tanuló térítéses egyetemi képzésben részt vevő külföldi hallgatók számára.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: titkarsag@investuniversal.hu
Web: www.augusztahotel.hu/
Szin-Real Kft.

Szin-Real Kft.

A gazdasági társaságban a Szinorg cégcsoport ingatlanfejlesztéseihez kapcsolódó mérnöki, beruházás előkészítési és lebonyolítói tevékenységek végzése, valamint a cégcsoport tulajdonában lévő ingatlanok hasznosítása történik.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 17-19.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info@szinreal.hu

Szin-Office Kft.

Szin-Office Kft.

A társaságot 2020-ban azzal a céllal hozta létre az alapító, hogy több területen nyújtson szolgáltatást a cégcsoport tagjainak:

  • Pénzügy, számvitel
  • HR
  • Informatika
  • Munkavédelem
  • Munkaügy

Feladatát üzleti alapon, szolgáltatási szerződés keretében végzi a gazdasági társaság.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info@szinoffice.hu
LENDORG Zrt.

LENDORG Zrt.

A LENDORG Zrt. 2020-ban alapított pénzügyi vállalkozás, tevékenységéhez az MNB engedélyét megszerezte.

Részletek

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
Dóczy Ingatlanfejlesztő Kft.

Dóczy Ingatlanfejlesztő Kft.

A társaságot 2015 év végén azzal a céllal alapította a Szinorg Universal Zrt., hogy vásároljon meg egy építési területet Debrecen kiemelt övezetében és ott egy lakóparkot hozzon létre. A több mint 5 milliárd Ft-os fejlesztés keretében 237 lakásos lakóövezet valósult meg az egyetem tőszomszédságában, mely a város egyik új színfoltja lett. A szakma a beruházást nívódíjjal ismerte el. A projekt megvalósítása után a társaság jelenleg a tulajdonában álló gépjármű flotta üzemeltetésével és cégcsoporton belüli bérbeadásával foglalkozik

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: + 36 30 195 7146
E-mail: info@doczy.hu

Szinlog Kft.

A projektcéget 2023-ban ipari ingatlanfejlesztési céllal alapították meg, a debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezetben lévő fejlesztési terület hasznosítására.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: szinlog@szinorg.hu

OEC West Hostel Zrt.

OEC West Hostel Zrt.

A részvénytársaság 2008-tól kezdődően egy több mint 100 férőhelyes hostelt üzemeltetett Debrecenben. A szálláshely elsősorban térítéses egyetemi képzésben részt vevő külföldi hallgatóknak kínált hosszú távú szálláslehetőséget. A társaság a hostel épületét 2022-ben értékesítette, a továbbiakban pedig szálláshely üzemeltetés helyett ingatlanfejlesztés területén tevékenykedik.

Székhely: 4032 Debrecen, Móricz Zsigmond út 22. V. épület
Telefon: +36 52 532 348
E-mail: oec.west@collegehostels.hu
Szilaton Kft.

Szilaton Kft.

A projektcég 2020-ban jött létre. Az alapító célja, hogy a társaság a jövőben ingatlanfejlesztést valósítson meg.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: szilaton@szinorg.hu

Halköz Kft.

A társaság 1997-ben jött létre ingatlanfejlesztési céllal. A debreceni Hal közben megvásárolt ingatlanon az alapítás utáni években nagy léptékű fejlesztést hajtott végre a cég. A belvárosi vegyes rendeltetésű épületben mélyparkoló, üzletház és lakások kerültek kialakításra. Ezt követően a vállalkozás létrehozta a HUN-OFFICE Kft-t, és az elmúlt években a Forest Offices Debrecen Kft-ben szerzett kisebbségi tulajdonrészt.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info@szinreal.hu
HUN-Office Kft.

HUN-Office Kft.

A társaság 2008-ban jött létre ingatlanfejlesztési és -hasznosítás tevékenység végzésére. Az alapítás utáni években a cég egy több mint 15.000 m2 alapterületű irodaház fejlesztést hajtott végre a Debreceni Egyetemi Ipari Parkban, melyben a használatba vétel óta call center működik.

Az épület mögötti 5000m2-es ingatlanra – mely szintén a társaság tulajdonában van – egy közel 4000 m2 hasznos alapterületű irodaházat tervezett a cég, mely jogerős építési engedéllyel rendelkezik. Ezen fejlesztés indítása a bérlői igények megjelenésekor várható.

A vállalkozás Debrecenben a Simonyi úton vásárolt ingatlant 2018 évben, melyen fejlesztés keretében prémium lakások kerülnek kialakításra bérbeadási céllal.

Az elmúlt években Budapest történelmi belvárosában is vásárolt irodát, melyet szintén a bérleti piacon kíván hasznosítani.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info@szinreal.hu

HUNÉP Real-Invest Kft.

A 2008-ban alapított társaság fő tevékenysége az ingatlanfejlesztés és -hasznosítás. Az első fejlesztést az alapítás utáni években hajtotta végre a vállalkozás. A Debreceni Egyetem területén egy speciális épületet hozott létre, melyben ma is működik a PET Centrum. A következő fejlesztés 2019-ben került elindításra. Budapest kiemelkedő lakóövezetében – a XII. kerületben – 6 lakás megvalósítása indult el és fejeződött be. A Kft. további ingatlanvásárlásokat végez, amelyeken újabb fejlesztéseket tervez.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info@szinreal.hu

WX Sharing Kft.

A 2019-ben alapított projekttársaság a Debreceni Regionális és Innovációs Tudományos Technológiai Parkban úgynevezett built-to-suit ingatlanfejlesztési és ingatlanhasznosítási céllal vásárolt meg egy 2,5 hektáros ipari ingatlant.

A társaság egy, a globális elektronikai ipar piacán meghatározó szerepet betöltő vállalattal kötött hosszú távú bérleti szerződést, mely alapján több ütemben fejleszt korszerű gyáregységet a nemzetközi vállalat újonnan alapított magyarországi leánycége részére.

Az első ütemben megépített ötezer m2 alapterületű kulcsrakész elektronikai üzem 2021. júliusában került átadásra a bérlő részére.

Huxa Kft.

A 2018-ban alapított cég azzal a céllal jött létre, hogy elsősorban Debrecenben ipari és logisztikai fejlesztéseket hajtson végre. Ehhez első lépésként a Debreceni Repülőtér mellett található Déli Ipari Parkban vásárolt a társaság egy jelentős, több hektáros területet. A vállalkozás jövőbeni fejlesztéseivel elsősorban a Debrecenben letelepülő ipari és logisztikai nemzetközi vállalkozások igényeit szeretné kielégíteni.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info@huxa.hu

Brenzon Land Kft.

A projektcég 2021-ben jött létre, egy Balaton melletti ingatlan tulajdonosa, melyhez kapcsolódóan a jövőben ingatlanfejlesztési tevékenységet fog végezni.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: budapest@altagrand.hu

Szinerty Kft.

A projektcég 2022-ben jött létre. Az alapító célja, hogy a társaság a jövőben ingatlanfejlesztést valósítson meg.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info@szinreal.hu

Hunép Invest SRL

A romániai bejegyzésű gazdasági társaság tulajdonában egy Nagyvárad közeli földterület áll, mely fejlesztési céllal került megvásárlásra. Jelenleg a piac által igényelt funkció feltárása van folyamatban. Az eredményes piackutatás után kerülhet sor a beruházás előkészítésére, majd megvalósítására.

Székhely: Str. Piscului, Nr. 10A, Oradea, Jud. Bihor
Telefon: +40 0723 130 461
E-mail: info@szinreal.hu