A cégcsoport vállalatainak összetétele folyamatosan változik, mivel az új feladatok elvárásaihoz a területre specializálódott vállalkozásokat hoz létre a vagyonkezelő.

Az egyes vállalkozásokat önálló menedzsment irányítja teljes jogkörrel, működésüknek és eredményességüknek viszont meg kell felelni a vagyonkezelő által felállított stratégiának és elvárásnak.

A cégek működését a kontrolling terület folyamatosan átvilágítja, melynek eredménye havi rendszerességgel elemzésre kerül.


A cégcsoport tagjai

HUNÉP Zrt.

HUNÉP Zrt.

A HUNÉP Zrt. a kelet-magyarországi régió meghatározó magasépítőipari vállalata. Tevékenysége 70 éves múltra tekint vissza, 1991 óta gazdasági társasági formában működik és 1992 óta magántulajdonban van. Gazdálkodása stabil, eredményessége, referenciái országos viszonylatban is tiszteletet parancsolóak. Az elmúlt évtizedekben a cég munkavégzésének minőségét több mesterdíjjal, ill. nívódíjjal ismerte el a szakma.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: titkarsag(a)hunep.hu
Web: www.hunep.hu
HC Építő Kft.

HC Építő Kft.

A HC Építő Kft. közel másfél évtizede szereplője az építőipari szektornak. Ezen időszak alatt folyamatosan növekedett a vállalkozás és széles referenciaállományukkal egyre karizmatikusabban jelennek meg a szakmában. A budapesti székhelyű vállalat az ország egész területén részt vesz elsősorban magasépítőipari feladatok megvalósításában.

Székhely: 1094 Budapest, Bokréta utca 19.
Telefon: +36 1 455 8840
E-mail: titkarsag(a)hcepito.hu
Web: www.hcepito.hu
HAJDU-ALU Zrt.

HAJDU-ALU Zrt.

A részvénytársaság 2008-as alapítása óta eredményesen gazdálkodik és folyamatosan növeli árbevételét. Referenciáik egyre szélesebb területet fednek le.

Fő tevékenységek:

  • Alumínium nyílászárók, függönyfalak gyártása, szerelése
  • Műanyag nyílászárók gyártása, szerelése
  • Generál magasépítőipari vállalkozás

A folyamatos technológiai fejlesztésekkel egyre nagyobb volumenű és egyre bonyolultabb műszaki tartalmú feladatok megoldására is alkalmas a vállalkozás. Munkájuk minőségének színvonalát több mesterdíjjal és nívódíjjal ismerte el a szakma az elmúlt években.

Székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd utca 14.
Telefon: +36 52 501 866
E-mail: hajdualu(a)hajdualu.hu
Web: www.hajdualu.hu

HUNÉP Real-Invest Kft.

A 2008-ban alapított társaság fő tevékenysége az ingatlanfejlesztés és -hasznosítás. Az első fejlesztést az alapítás utáni években hajtotta végre a vállalkozás. A Debreceni Egyetem területén egy speciális épületet hozott létre, melyben ma is működik a PET Centrum. A következő fejlesztés 2019-ben került elindításra. Budapest kiemelkedő lakóövezetében – a XII. kerületben – 6 lakás megvalósítása indult el és fejeződött be. A Kft. további ingatlanvásárlásokat végez, amelyeken újabb fejlesztéseket tervez.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: titkarsag(a)realinvestkft.hu

Halköz Kft.

A társaság 1997-ben jött létre ingatlanfejlesztési céllal. A debreceni Hal közben megvásárolt ingatlanon az alapítás utáni években nagy léptékű fejlesztést hajtott végre a cég. A belvárosi vegyes rendeltetésű épületben mélyparkoló, üzletház és lakások kerültek kialakításra. Ezt követően a vállalkozás létrehozta a HUN-OFFICE Kft-t, és az elmúlt években a Forest Offices Debrecen Kft-ben szerzett kisebbségi tulajdonrészt.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: titkarsag(a)halkozkft.hu
HUN-Offi­ce Kft.

HUN-Offi­ce Kft.

A társaság 2008-ban jött létre ingatlanfejlesztési és -hasznosítás tevékenység végzésére. Az alapítás utáni években a cég egy több mint 15.000 m2 alapterületű irodaház fejlesztést hajtott végre a Debreceni Egyetemi Ipari Parkban, melyben a használatba vétel óta call center működik.

Az épület mögötti 5000m2-es ingatlanra – mely szintén a társaság tulajdonában van – egy közel 4000 m2 hasznos alapterületű irodaházat tervezett a cég, mely jogerős építési engedéllyel rendelkezik. Ezen fejlesztés indítása a bérlői igények megjelenésekor várható.

A vállalkozás Debrecenben a Simonyi úton vásárolt ingatlant 2018 évben, melyen fejlesztés keretében prémium lakások kerülnek kialakításra bérbeadási céllal.

Az elmúlt években Budapest történelmi belvárosában is vásárolt irodát, melyet szintén a bérleti piacon kíván hasznosítani.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: hunoffice(a)hunoffice.hu

Huxa Kft.

A 2018-ban alapított cég azzal a céllal jött létre, hogy elsősorban Debrecenben ipari és logisztikai fejlesztéseket hajtson végre. Ehhez első lépésként a Debreceni Repülőtér mellett található Déli Ipari Parkban vásárolt a társaság egy jelentős, több hektáros területet. A vállalkozás jövőbeni fejlesztéseivel elsősorban a Debrecenben letelepülő ipari és logisztikai nemzetközi vállalkozások igényeit szeretné kielégíteni.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info(a)huxa.hu
Forest Offices Debrecen Kft.

Forest Offices Debrecen Kft.

A SZINORG csoport a Halköz Kft-n keresztül kisebbségi tulajdonosként vett részt a cég alapításában 2017 júniusában. A társaság egy „A” kategóriás irodaház fejlesztésére jött létre. A beruházás eredményeként megépült a kelet-magyarországi régió legmodernebb „A+” kategóriás irodaháza, mely LEED GOLD minősítést szerzett.

Székhely: 4025 Debrecen, Piac utca 77. 2. em. 2.
Telefon: +36 30 294 0826
E-mail: ertekesites(a)forestoffices.hu
Web: forestoffices.hu
Dóczy Ingatlan­fejlesztő Kft.

Dóczy Ingatlan­fejlesztő Kft.

A társaságot 2015 év végén azzal a céllal alapította a Szinorg Universal Zrt., hogy vásároljon meg egy építési területet Debrecen kiemelt övezetében és ott egy lakóparkot hozzon létre. A több mint 5 milliárd Ft-os fejlesztés keretében 237 lakásos lakóövezet valósult meg az egyetem tőszomszédságában, mely a város egyik új színfoltja lett. A szakma a beruházást nívódíjjal ismerte el.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: + 36 30 195 7146
E-mail: info(a)doczy.hu
Web: doczy.hunep.hu

Invest Universal Zrt.

A 2011-ben alapított cég fejlesztéseinek következtében több belvárosi beruházás valósult meg elsősorban lakás funkcióval. Az ingatlanok elkészülésük után értékesítésre kerültek. A jövőben a piaci igényekhez igazodva a vállalat újabb beruházásokat valósít meg.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: titkarsag(a)investuniversal.hu

Hunép Invest SRL

A romániai bejegyzésű gazdasági társaság tulajdonában egy Nagyvárad közeli földterület áll, mely fejlesztési céllal került megvásárlásra. Jelenleg a piac által igényelt funkció feltárása van folyamatban. Az eredményes piackutatás után kerülhet sor a beruházás előkészítésére, majd megvalósítására.

Székhely: Str. Piscului, Nr. 10A, Oradea, Jud. Bihor
Telefon: +40 0723 130 461
E-mail: info(a)hunepinvestsrl.com
Bajcsy Invest Kft.

Bajcsy Invest Kft.

A társaságot Debrecen belvárosában történő hotelfejlesztés megvalósítására hozta létre a tulajdonos. A vállalkozás ezen célból megvásárolta a Bajcsy Zsilinszky u. 7-13. szám alatt található ingatlanokat, melyre egy 4*-os üzleti szálloda tervezése indult el. A beruházás megvalósításához a fejlesztő állami támogatást igényelt, melyhez a pályázat benyújtásra került. Sikeres pályázat esetén 2021 végéig a beruházás elkészülhet.

Székhely: 4032 Debrecen, Doberdó utca 18/A.
E-mail: info(a)bajcsyinvest.hu
Auguszta Hotel Zrt.

Auguszta Hotel Zrt.

Az Auguszta Hotel 5 épületből álló együttese 2000-2001-ben épült egy speciális együttműködés keretében. A társaság (jogelődje) egy 1,5 Mrd Ft-os beruházást valósított meg a Debreceni Egyetem területén azzal a céllal, hogy hosszú távon biztosítson szállást a városban tanuló térítéses egyetemi képzésben részt vevő külföldi hallgatók számára. A 305 férőhelyes hotelt a részvénytársaság saját kockázatra üzemelteti.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 26.
Telefon: +36 52 513 100
E-mail: auguszta(a)collegehostels.hu
Web: augusztahotel.hu
OEC West Hostel Zrt.

OEC West Hostel Zrt.

Az OEC West Hostel épülete 2008-ban épült egy speciális együttműködés keretében. A több mint 100 férőhelyes hostel azzal a céllal épült, hogy hosszú távon szállást biztosítson a térítéses egyetemi képzésben részt vevő külföldi hallgatóknak. A szálláshelyet a részvénytársaság saját kockázatra üzemelteti.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 26.
Telefon: +36 52 532 348
E-mail: oec.west(a)collegehostels.hu
Web: westhostel.hu
Szin-Office Kft.

Szin-Office Kft.

A társaságot 2020-ban azzal a céllal hozta létre az alapító, hogy több területen nyújtson szolgáltatást a cégcsoport tagjainak:

  • Pénzügy, számvitel
  • HR
  • Informatika
  • Munkavédelem
  • Munkaügy

Feladatát üzleti alapon, szolgáltatási szerződés keretében végzi a gazdasági társaság.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: info(a)szinoffice.hu

WX Sharing Kft.

A 2019-ben alapított projekttársaság a Debreceni Regionális és Innovációs Tudományos Technológiai Parkban úgynevezett built-to-suit ingatlanfejlesztési és ingatlanhasznosítási céllal vásárolt meg egy 2,5 hektáros ipari ingatlant.

A társaság egy, a globális elektronikai ipar piacán meghatározó szerepet betöltő vállalattal kötött hosszú távú bérleti szerződést, mely alapján több ütemben fejleszt korszerű gyáregységet a nemzetközi vállalat újonnan alapított magyarországi leánycége részére.

Az első ütemben megépülő ötezer m2 alapterületű kulcsrakész elektronikai üzem 2021. májusában kerül átadásra a bérlő részére.

Szilaton Kft.

A projektcég 2020-ban jött létre. Az alapító célja, hogy a társaság a jövőben ingatlanfejlesztést valósítson meg.

Székhely: 4025 Debrecen, Simonffy u. 34-36.
Telefon: +36 52 507 300
E-mail: szilaton(a)szinorg.hu