Lakópark

Balatonakarattya

Lakópark

A Grand Balaton egy páratlan adottságú fejlesztés a minőségi élet kedvelőinek. A lakópark az időtlenség és korszerűség kapcsolódása a természettel a Balaton keleti medencéjének kapujában, egy 2,5 hektáros területen, Budapesttől csupán 45 percre, Balatonakarattya központjában, rálátással Közép-Európa legnagyobb tavára.”

További információk: https://grandbalaton.com/


Lakóház

Debrecen, Komlóssy út 54.

Lakóház

A Nagyerdőtől mindössze 100 méterre, a Debreceni Egyetem főépületével és a Zeneművészeti kar épületével szemben épülő 2200 m2 alapterű lakóház a modern, energiahatékony, alacsony fenntartási költségű lakások számát növeli majd az ingatlanpiacon.


Apartmanház

Debrecen, Simonyi út 2.

Apartmanház

A több, mint 100 éves nevezetes villa épület teljeskörű rekonstrukciója során, egy új modern épületszárny is épül, mintegy körbe ölelve a régit, úgy, hogy az, az utcaképi megjelenésében tükrözze az eredeti állapotot.

Az eredeti villa épületben szintenként 1 db, összesen 3 db lakás kerül kialakításra. Az új épületszárny 4 lakóegységet tartalmaz, az északi épületrészben szintenként 1 db lakás, a nyugati kisebb tömbben, pedig egy különálló 2 szintes lakóegység kerül kialakításra. Így összesen 7 db prémium kategóriájú lakás létesül, elsősorban, bérbeadás céljából.

A meglévő épület tömege és homlokzata az eredeti formájában jelenik meg. A teljeskörű gépészeti, elektromos és szakipari munkák elvégzése mellett szükségessé válik a tetőszerkezet, a héjazat, az összes nyílászáró cseréje is.

Az új szárny egy egyszerű, letisztult építészeti megjelenést kap, korszerű formavilággal, anyaghasználattal.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Varga Zoltán: +36 30 573 0423

Fotók: Bord Építész Stúdió


Ipari és logisztikai csarnokfejlesztés

Debrecen, Déli Gazdasági Övezet

Ipari és logisztikai csarnokfejlesztés

A HUXA Kft. tulajdonát képező, 12 ha nagyságrendű telek Debrecenben a 47-es út bevezető szakasza mellett, az újonnan kialakításra kerülő Déli Gazdasági Övezetben helyezkedik el. Távlati célként elsősorban 5000-8000 m2-es logisztikai feladatokat ellátó épületek kerülnek kialakításra, de igény esetén nagyobb, több 10.000 m2 nagyságú épület telepítése is lehetségessé válhat.

A trapéz alakú telek a közeljövőben történő közlekedési fejlesztések során közvetlenül kapcsolódik majd a 47-es úton építendő körforgalomba.

A telepítési vázlat több változatban tartalmazza a lehetséges telekfelosztást, a belső úthálózatot, a tervezhető épületek paramétereit (alapterület, szintszám, stb.), a szükséges parkolókat, zöldfelületeket.

A területen az elképzelések szerint szolgáltató, közösségi funkciók is helyet kapnak, kisebb benzinkút, elektromos autó töltőállomás, kamion mosó, egyszerűbb vendéglátó- és pihenő hely, szervíz stb. formájában.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Perge György: +36 30 662 36 81


Ipari terület

Berettyóújfalu, Széchenyi utca 1382/6 hrsz.

Ipari terület

A 3000 m2 alapterületű telek Berettyóújfalu elkerülő útja mellett, ipari, kereskedelmi övezetben helyezkedik el. Környezetében jelenleg is működő kereskedelmi, szolgáltató egységek, a Tűzoltóság telephelye, és egy szabadidő park található. Várjuk azon partnerek jelentkezését, akik fantáziát látnak a terület hasznosításában, bármilyen ipari, kereskedelmi vagy szolgáltatói tevékenység beindításában.

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehetséges:

Balla Szilvia: +36 30 274 56 65