Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett, ezért büszkén támogatjuk Debrecen város fásítási programját. Fenntartható Debrecen Díjjal is elismert cégcsoportként célunk, hogy minden lehetséges alkalommal hozzájáruljunk városunk zöldebbé és élhetőbbé tételéhez.

Hiszünk abban, hogy egy vállalatnak nemcsak az üzleti sikerekre kell törekednie, hanem felelősséget kell vállalnia a közösségért és a környezetért is, amelyben működik. Az ipari környezet és a természet harmonikus együttélése nemcsak lehetséges, hanem szükséges is.

A Zöld Kódex és az átfogó cselekvési program egyik legfontosabb eleme Debrecen város fásítási programja, melynek első mérföldköve, a 10.000 új fa telepítése sikeresen teljesült. A fásítás több szempontból is kiemelten fontos jelentőséggel bír, ezért a program folytatásának támogatásaként 150 darab fát ajánlottunk fel.

DehirJózsán kezdődött az újabb tízezer fa elültetését célzó program

A faültetési program nemcsak az itt élők mindennapjait teszi kellemesebbé, hanem hosszú távon is hozzájárul városunk és tágabb környezete ökológiai egyensúlyának fenntartásához. A fák – többek között – tisztítják a levegőt, csökkentik a zajszennyezést, hűsítő árnyékot nyújtanak és képesek hűteni a levegőt a nyári napokon. Ezek a hatások mind hozzájárulnak egy élhetőbb városi környezet kialakításához.

Az általunk telepített fasor Józsa határától a józsai autópálya csomóponthoz vezető útig tart, melynek eredményeként ez az útszakasz zöld folyosóként is funkcionál.

A SZINORG csoport munkavállalói is aktívan részt vettek csapatépítő program keretében a fák elültetésében, így az ő és a programban résztvevő támogatók – legyen szó felelős debreceni kis- és nagyvállalatokról, intézményekről, civil szervezetekről és baráti társaságokról – erőfeszítései révén minden egyes fa elültetésével sikerült még zöldebb, még fenntarthatóbb és még élhetőbb Debrecent teremteni.

Büszkék vagyunk arra, hogy aktívan hozzájárulhatunk városunk fenntarthatósági céljaihoz, és hogy részesei lehetünk egy olyan kezdeményezésnek, amely pozitív hatással van a közösségre és a környezetre egyaránt.

Képek és videók: facebook és dehir.hu