A SZINORG csoport nagy sikerrel vett részt a “Mozdulj EGYÜTT Debrecen” programon, melyet 2024. május 1-11. között rendeztek meg. A tíznapos eseménysorozat célja az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás fontosságának hangsúlyozása volt, és a város különböző szervezeteinek bevonásával kívánta demonstrálni a közösségi sport és mozgás népszerűsítését.

Mi is büszkén támogattuk ezt a kezdeményezést , és a program keretében aktivitásokat szerveztünk kollégáink számára. Cégcsoportunk központjában és telephelyén jóga órával és átmozgató egészségmegőrző tornával készültünk, amelynek célja a munkahelyi stressz csökkentése és a dolgozók fizikai jólétének növelése volt.

A “Mozdulj EGYÜTT Debrecen” program különleges lehetőséget kínált arra, hogy a város különböző szervezetei és gazdasági társaságai összefogjanak és közösen népszerűsítsék a sportolás és az egészséges életmód fontosságát. A tíznapos kampány során számos városi és egyetemi program, valamint új kezdeményezések valósultak meg, amelyek mind hozzájárultak a közösségi sport népszerűsítéséhez.

A SZINORG csoport számára a “Mozdulj EGYÜTT Debrecen” program sikere további inspirációt jelentett a hasonló kezdeményezések folytatásához. A cégcsoport tervei között szerepel, hogy a jövőben is rendszeresen szervezzen hasonló aktivitásokat és továbbra is támogassa dolgozói egészségét és és jólétét.

Mozdulj EGYÜTT Debrecen – Oklevél – SZINORG cégcsoport